ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Εγκαίνια Τμήματος Ρομποτικής του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων  του νέου τμήματος Ρομποτικής του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, και του  Αντιπρόεδρου της Lockheed Martin Corporation Ευρώπης, κ. Jonathan W. Hoyle CBE.

Το νέο τμήμα Ρομποτικής αποτελεί δωρεά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού STEM της  εταιρίας Lockheed Martin Corporation.

Στην τελετή παρέστησαν ο Διευθυντής Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Υγειονομικού του Πολεμικού Ναυτικού, Υποναύαρχος (ΥΙ) Αντώνιος Παπαγεωργίου ΠΝ,  ο Διευθυντής του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών Υποναύαρχος (ΥΙ) Δημοσθένης Δαμιανός ΠΝ καθώς και ο Διευθυντής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ) Λάμπρος Μπιλάλης ΠΝ.

Από την εταιρία Lockheed Martin Corporation παρέστησαν επίσης ο  Αντιπρόεδρος της Lockheed Martin Corporation Ελλάδας και Ν.Α. Ευρώπης κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, καθώς και o Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ελλάδας και Μέσης Ανατολής Dr. Γρηγόριος Κουτσογιάννης.

Το νέο τμήμα Ρομποτικής του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά έχει ως σκοπό την διδασκαλία των φυσικών επιστημών και την εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας καθώς και παιδιών στην εφηβεία με μαθησιακές δυσκολίες του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Latest posts