ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Ετήσιου Διαγωνισμού Μελετών και Φωτογραφίας του Περιοδικού Ναυτική Επιθεώρησης έτους 2017

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι συνεχίζοντας μία παράδοση πολλών ετών ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των συμμετοχών στον ετήσιο διαγωνισμό του περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση» για το έτος 2017.

Οι νικητές που ανέδειξε ο φετινός διαγωνισμός ανά κατηγορία είναι:

Βραβεία Μελετών

  • Το Α’ Βραβείο  στον Υποπλοίαρχο Α. Ρέντζιο ΠΝ για την μελέτη με θέμα «Η μεταστροφή της εθνικής στρατηγικής των Η.Π.Α, η περίπτωση της Νοτιοανατολικής Μεσογείου».
  • Το Β΄ Βραβείο στον Αντισμήναρχο (Ι)  Α. Χαλκόπουλο για τη μελέτη με θέμα «Η καταπολέμηση της πειρατείας στην Σομαλία, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της ΕΕ και ο ρόλος της Ελλάδας».
  • Το Γ΄ Βραβείο στον ιστορικό συγγραφέα Αλέξανδρο Παπαγεωργίου για τη μελέτη με θέμα «Η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, 31 Μαΐου 1916».

Βραβεία Φωτογραφίας

  • Το Α΄ Βραβείο  στην Υποπλοίαρχο (Ε) Σ. Φοίφα ΠΝ,  για την φωτογραφία με θέμα: «Επιστροφή του Θωρηκτού Γ. ΑΒΕΡΩΦ στη Θεσσαλονίκη 72 χρόνια μετά».
  • Το Β΄ Βραβείο  στον Σμήναρχο (Ι) Α. Μπινιάρη για την φωτογραφία με θέμα: «Κλειστός σχηματισμός 2 αεροσκαφών ανθυποβρυχιακού πολέμου, τύπου P-3B ORION , στη θαλάσσια περιοχή του Αργοσαρωνικού, ελάχιστα λεπτά πριν την διέλευση τους άνωθεν της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 2004».
  • Το Γ΄ Βραβείο στη  Σµηνία (Μετεωρολόγο), Γεωργία Ιορδανοπούλου , για την φωτογραφία με θέμα: «ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ: Χειμερινός Εκπαιδευτικός Πλους ΣΝΔ στη Σύρο τον Φεβρουάριο του 2017».

 

Ευχαριστούμε όλους τους διαγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους.

 

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων

Latest posts