ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Ετήσιου Διαγωνισμού Μελετών και Φωτογραφίας και Τελετή Απονομής Βραβείων του Περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρησης έτους 2018»

        Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι συνεχίζοντας μία παράδοση πολλών ετών ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των συμμετοχών στον ετήσιο διαγωνισμό του περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση» για το έτος 2018.

        Η τελετή απονομής Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, στην Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού.

Οι νικητές που ανέδειξε ο φετινός διαγωνισμός ανά κατηγορία είναι:

        Βραβεία Μελετών

  • Το  Α΄ Βραβείο  στον Πλωτάρχη Εμμανουήλ Μουρτζάκη ΠΝ για την μελέτη με θέμα «Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Πολιτική Ηγεσία ».
  • Το Β΄ Βραβείο στον Πλωτάρχη (Ο) Παναγιώτη Μπλάνο ΠΝ για τη μελέτη με θέμα «Επιχειρησιακή Αποτελεσματικότητα των Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων στο ΠΝ».
  • Το  Γ΄ Βραβείο  στον Υποσμηναγό (ΤΤΗ) Αθανάσιο Λαμπρόπουλο για την μελέτη με θέμα «Ύδρα, Σπέτσες, Ψαρά, οι γεννήτορες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Κοινωνία, οργάνωση, οικονομία στους προεπαναστατικούς χρόνους και η προσχώρησή τους στον αγώνα του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821».

        Βραβεία Φωτογραφίας

  • Το Α΄ Βραβείο  στον Αθανάσιο Μαράντη, για την φωτογραφία με θέμα: «Φυσικό Λιμάνι Καστελόριζου».
  • Το Β΄ Βραβείο στον Ανθυποπλοίαρχο (Ε) Αναστάσιο Λυμπερόπουλο ΠΝ, για την φωτογραφία με θέμα: «Η Φρεγάτα «ΣΑΛΑΜΙΣ» τύπου ΜΕΚΟ 200    ΗΝ, διασταυρώνεται με τη Τριήρη «ΟΛΥΜΠΙΑΣ», κατά την διάρκεια επιθεώρησης του στόλου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Ιούνιος 2018»
  • Το  Γ΄ Βραβείο στον Ανθυπασπιστή (ΝΟΣ) Ιωάννη Κατσαβό ΠΝ για την φωτογραφία με θέμα: «Τα αποδημείν εί αρίστη παιδεία».

 

Ευχαριστούμε όλους τους διαγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους.

 

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων

Latest posts