ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Απονομή Επάθλων του 57ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε η απονομή επάθλων στους νικητές του 57ου Ράλλυ Αιγαίου στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου (ΝΔΑ). Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη της Κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, o Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, μέλη της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020» καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι από το χώρο της ιστιοπλοΐας.

Το Πολεμικό Ναυτικό υποστήριξε τη διοργάνωση του 57ου Ράλλυ Αιγαίου με τη διάθεση χώρων της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου στον Πειραιά, καθώς και του ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ από το οποίο ο Αρχηγός ΓΕΝ έδωσε την εκκίνηση του αγώνα στην θαλάσσια περιοχή «Σελήνια» της νήσου Σαλαμίνας το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στο επετειακό έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020» που σηματοδοτεί τα 2500 έτη από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Στο 57ου Ράλλυ Αιγαίου συμμετείχε η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων με το ιστιοπλοϊκό σκάφος Ι/Φ PEGA, με πλήρωμα προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, στην κατηγορία PERFORMANCE.

 

Πλοίαρχος Δημήτριος Λαμπίρης ΠΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Latest posts