ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Διεξαγωγή Αγώνα Δρόμου 10km στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά

Το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο, διοργανώνει αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.  

Η εν λόγω δραστηριότητα, έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και έχει ως σκοπό την συμβολή στην ανάπτυξη πνεύματος ευγενούς άμιλλας μεταξύ των στελεχών των ΕΔ-ΣΑ και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Η διαδρομή του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Σκαραμαγκά – Ναυτικό Πέραμα, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Κεντρική Πύλη του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.
Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00.
Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στην εκκίνηση τουλάχιστον μία ώρα και τριάντα λεπτά νωρίτερα (09:30) για την παραλαβή των αριθμών (ΒΙΒ Numbers).

Στον αγώνα δύναται να συμμετάσχει δωρεάν όλο το Μόνιμο Στρατιωτικό/Πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και ΣΑ (Μόνιμοι Αξιωματικοί – Ανθυπασπιστές – Υπαξιωματικοί – ΕΜΘ – ΕΠΟΠ και Μαθητές Παραγωγικών Σχολών), καθώς και οποιοσδήποτε πολίτης.

Λήξη προθεσμίας υποβολής δηλώσεων η Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.

Ληφθεί υπόψη ότι η συμμετοχή είναι εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας. Οι αθλητές θα πρέπει να είναι υγειονομικά κατάλληλοι για συμμετοχή στον αγώνα (για τα στελέχη ΕΔ-ΣΑ απαιτείται η κατοχή με ιδία ευθύνη Π.Υ.Ε. εν ισχύ ή ιατρική βεβαίωση, όπου θα πιστοποιείται η υγειονομική του καταλληλότητα για συμμετοχή σε αγώνες δρόμου αντοχής).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 210-5531175 – 6
 

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων

Latest posts