ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Ευχαριστήρια επιστολή από τον κ. Κωνσταντίνο Στρατή

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με τη παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για την άψογη λειτουργία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Όμως επί πλέον ιδιαίτερες ευχαριστίες μέσα από τη καρδιά μου θέλω να εκφράσω στον εξαιρετικό και ικανότατο και εντιμότατο Χειρουργό κ. Νικόλαο Γεωργόπουλο, καθώς επίσης και σε όλο το Χειρουργικό τμήμα της Β΄. Χειρουργικής Κλινικής, ο οποίος με χειρούργησε για το νόσημα της χολολιθίασης με Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή.
Την επιστολή μου αυτή τη γράφω για να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σαν ένας Ελληνας πολίτης που διακαώς επιθυμεί να επαινεί και να εξάρει ο, τι καλό και αγαθό έχει απομείνει στη δεινώς χειμαζομένη και δυστυχούσα σήμερα Πατρίδα μας.
Μέσα σε μια περίοδο οπου τα πάντα τείνουν να καταρρεύσουν εξ αιτίας της οικονομικής, ηθικής και πνευματικής κρίσεως αλλά και άλλων παραγόντων, το Ναυτικό Νασοκομείο Αθηνών στέκεται ψηλά στις επάλξεις με ένα Ιατρικό προσωπικό που στέκεται υψηλά στο καθήκον, οπου με ευγένεια , με ήθος και με άρτια επιστημονική κατάρτιση προσπαθεί και ανεβάζει το κύρος του Ιατρικού Λειτουργήματος.  
Μου έκαναν εντύπωση η αρτιότατη λειτουργία του Νοσοκομείου από την άποψη της καθαριότητας, η  πλήρης εξάλειψη νοσοκομειακών οσμών, το παρουσιαστικό, η καθαριότητα και η ευγένεια όλου του Ιατρικού και διοικητικού προσωπικού. 
Σας ευχαριστώ και μένω υποχρεωμένος

Κωνσταντίνος Στρατής
Μεσαριά Ανδρος
συνταξιούχος πλοίαρχος Εμπορικού ναυτικού
και τώρα άμισθος ψάλτης.

Latest posts