ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Ενημέρωση για Έκτακτα Μέτρα στο ΜΤΝ λόγω του Κορωναϊού (COVID-19)

        1. Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων προστασίας από τον Κορωναϊό (COVID-19) του προσωπικού και των προσερχόμενων μετόχων/μερισματούχων/πολιτών προς διεκπεραίωση υποθέσεών τους στο Ταμείο, ελήφθησαν τα ακόλουθα έκτακτα μέτρα με άμεση ισχύ μέχρι νεωτέρας:

 

              α. Η προσέλευση στο Ταμείο θα εκτελείται κατόπιν ραντεβού.

 

              β. Για την διεκπεραίωση των υποθέσεών σας με το Ταμείο παρακαλείσθε θερμά να κάνετε χρήση του ταχυδρομείου αποστέλλοντας τον φάκελο με τα δικαιολογητικά στην ταχυδρομική διεύθυνση «Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού, Γλάδστωνος 1, Αθήνα, τκ 10677» και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) αποστέλλοντας τα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

 

            -Για υποθέσεις ΜΤΝ – ΕΚΟΕΜΝ :  [email protected]

            -Για υποθέσεις ΕΛΠΝ :  [email protected]

            -Για υποθέσεις ΕΛΟΑΝ – ΕΛΧΑΟΣ – ΕΛΧΑΟΙΑ :  [email protected]

            -Για υποθέσεις δανείων ΜΤΝ :  [email protected]

 

             γ. Για τις εξαιρετικές περιπτώσεις μετόχων/μερισματούχων/πολιτών που είναι αναγκαία η φυσική σας παρουσία στο Ταμείο, δύναστε να προσέρχεστε κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού σύμφωνα με τη διαδικασία που καθορίζεται παρακάτω και παρακαλείσθε μόνον για την διεκπεραίωση των απολύτως αναγκαίων και επειγουσών υποθέσεών σας.

 

             δ. Ραντεβού για προσέλευση στο Ταμείο κλείνονται από ώρα 08:30 έως 12:30 στα εξής τηλέφωνα:

                Ι. 210-3322032

               ΙΙ. 210-3322069

              Τα ραντεβού θα κλείνονται για δύο ημέρες μετά, ώστε αν απαιτηθεί επαναπρογραμματισμός να υπάρχει χρόνος για ενημέρωση του ενδιαφερόμενου.

 

           ε. Η προσέλευση θα είναι ελεγχόμενη στην είσοδο του Ταμείου από αρμόδιο προσωπικό, ώστε ο αριθμός των εξυπηρετούμενων εντός του Ταμείου να μην υπερβαίνει τα ασφαλή όρια.

 

       2. Προσβλέπουμε στη συνεργασία όλων σας επί των ανωτέρω έκτακτων προληπτικών μέτρων που έχουν σαν στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και κυρίως την προστασία όλων μας.

 

Αντιναύαρχος ε.α. Δημοσθένης Χέλμης ΠΝ

Πρόεδρος ΔΣ/ΜΤΝ

ANAKOINOSI_GIA_IO_2020.pdf

Latest posts