ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Εορτασμός Προστάτη του ΠΝ Αγίου Νικολάου – Εκδήλωση προς Τιμήν των Στελεχών του ΠΝ και των Οικογενειών τους

Την Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη του Αγίου Νικολάου και των Νικηφόρων Ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού και των οικογενειών τους, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Κυβέρνησης, μέλη της Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας,  πρώην Υπουργοί, Επίτιμοι Αρχηγοί, τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, αντιπροσωπείες Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Πολιτικών Υπαλλήλων του Πολεμικού Ναυτικού, στελέχη του ΠΝ με τις οικογένειες τους, καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έλαβαν χώρα βραβεύσεις σε μονάδες και προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, λόγω διάκρισης τους σε επιχειρησιακές δραστηριότητες ή σε αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, με τη συμμετοχή της κας Ρένας Μόρφη, της σοπράνο κας Μαρίας Μαυρομμάτη, της μικτής χορωδίας «Μελωδοί», του Χορωδιακού Συνόλου  «Athens Choir Ensemble», καθώς και χορευτική επίδειξη από τον Λαογραφικό Όμιλο «ΚΟΥΡΗΤΕΣ», ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος κα. Αντριάνα Μαγγανιά.

 

Για να δείτε την ομιλία του Αρχηγού ΓΕΝ πατήστε εδώ

Για να δείτε την ανακοίνωση του  ΥΠΕΘΑ πατήστε εδώ

Latest posts