ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Εορτασμός Προστάτη του ΠΝ Αγίου Νικολάου – Διοργάνωση Ημερίδας

        Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Αγ. Νικολάου, διοργανώθηκε στην ΛΑΕΔ ημερίδα με θέμα “Οι αέναοι άρρηκτοι δεσμοί Εμπορικού και Πολεμικού Ναυτικού και οι Υπέρ Πατρίδος Θυσίες των Ελλήνων Ναυτικών”.

        Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης κήρυξε την έναρξη της ημερίδας και απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους. Τον συντονισμό της ημερίδας είχε ο Διευθυντής Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού Πλοίαρχος Ιωάννης Διαμαντάκης ΠΝ και συμμετείχαν διακεκριμένοι ομιλητές της Ακαδημαϊκής, Ναυτιλιακής και Ναυτικής κοινότητας.

        Την ημερίδα παρακολούθησαν, πρώην Υπουργοί, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, Επίτιμοι Αρχηγοί, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, μέλη της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της ευρύτερης Ναυτικής και Ναυτιλιακής κοινότητας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και σπουδαστών των παραγωγικών Σχολών του ΠΝ καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι.

 

Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Έκθεση Εικόνων

Latest posts