ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Εορτασμός Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου – Πλους Μαθητών με Υποβρύχιο

    Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έχει ήδη ανακοινωθεί ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου, έχει προγραμματιστεί η συμμετοχή μαθητών/μαθητριών της Γ΄ Λυκείου σε πλου με το πλέον σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο (τύπου 214) του Πολεμικού Ναυτικού. Στον πλου θα συμμετάσχουν κατόπιν κλήρωσης δέκα (10) μαθητές/μαθήτριες.

    Επιπρόσθετα και με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες σε Μάνδρα Αττικής και ν. Σύμη, ανακοινώνεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο της υποστήριξης που διαχρονικά επιδεικνύει στους κατοίκους δοκιμαζόμενων περιοχών της Χώρας, παρέχει την ευκαιρία σε επιπλέον τέσσερις (4) μαθητές/μαθήτριες, οι οποίοι θα προέρχονται από τις ανωτέρω πληγείσες περιοχές (ανά δύο) να συμμετάσχουν στον εν λόγω πλου.

    Η κλήρωση, για την επιλογή όλων των μαθητών/μαθητριών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του, στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Νικολάου.

    Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 (https://form.hellenicnavy.gr/index.php/klirosi/).

    Ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων.

    Για όσους κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, τα έξοδα μετακίνησης καθώς και διαμονής τους θα καλυφθούν με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

Αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

{youtube}JO45yaqPELI{/youtube}

Latest posts