ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Εορταστικές Εκδηλώσεις για τα 100 Χρόνια από την Ύψωση Σημαίας του Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ και την 100η Επέτειο από την Απελευθέρωση της Ελασσόνας

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ επισκέφθηκε την Λάρισα και την Ελασσόνα το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 όπου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 100 Χρόνων από την παραλαβή και ύψωση Σημαίας του Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ και την 100η Επέτειο Απελευθέρωσης της Ελασσόνας. Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τους Δήμους Λάρισας, Ελασσόνας και το «Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ».

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε συναυλίες στην Λάρισα το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 την 20:00 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και στην Ελασσόνα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 την 12:00 στην Αίθουσα Θεάτρου «Δήμαρχου B. Φαρμάκη».

Επίσης στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με το Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιο, το Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ. Βασίλειο, το Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη, τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Φώτιο Κρεβάικα, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, την Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Λάρισας κ. Σπυρίδωνα Μπαρμπούτη και το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γεώργιο Πασχόπουλο.

Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Latest posts