ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Εορταστική Εκδήλωση του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος η εορταστική εκδήλωση του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών (ΚΕΦΠ).

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου και πρώην Υπουργοί, όπου αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό του ΚΕΦΠ, καθώς και με γονείς και τέκνα που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κέντρου.

Το ΚΕΦΠ λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2006, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά (ΝΝΠ), παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά των οικογενειών του Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το Κέντρο στελεχώνεται Διακλαδικά από εξειδικευμένους Δασκάλους Ειδικής Σχολικής Αγωγής, Κλινικούς/ Σχολικούς Ψυχολόγους, Παθολόγους Λόγου (Λογοθεραπευτές), Εργοθεραπευτή και Κοινωνικό Λειτουργό, παρέχοντας εξειδικευμένα θεραπευτικά προγράμματα και θεραπείες.

Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Latest posts