ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Επίσημη Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΝ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

      Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από 27 έως 31 Μαρτίου 2016.

      Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του συναντήθηκε και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας με τον US Chief of Naval Operations Ναύαρχο John Richardson, τον Deputy Assistant Secretary of the Navy International Programs (NIPO) Υποναύαρχο James Shannon, τον Deputy Assistant Secretary of Defence for European and NATO Policy κ. James Townsend Jr και την Deputy Director of the Defence Security Cooperation Agency (DSCA) κ. Jennifer Zakriski.

      Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Αρχηγός ΓΕΝ συνάντησε μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας, όπως τον Πρόεδρο του American Hellenic Institute κ. Nick Larigakis και τον Πρόεδρο του OXI Day Foundation κ. Andy Manatos.

      Επίσης ο Αρχηγός ΓΕΝ επισκέφθηκε τον Πρέσβυ της Ελλάδας στις ΗΠΑ κ. Χρίστο Παναγόπουλο, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή της Ουάσιγκτον.


Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ
 

Latest posts