ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Επίσημη Επίσκεψη Αρχηγού Πολεμικού Ναυτικού Ρουμανίας στην Ελλάδα

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 5 έως την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 ο Αρχηγός Πολεμικού Ναυτικού της Ρουμανίας Rear Admiral Alexandru Mirsu πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα κατόπιν προσκλήσεως του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Γεώργιου Γιακουμάκη ΠΝ.
Την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 ο Αρχηγός Πολεμικού Ναυτικού της Ρουμανίας επισκέφθηκε το ΓΕΝ όπου είχε κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ και ακολούθησε ενημέρωση επί των δραστηριοτήτων του ΓΕΝ. Ακολούθως επισκέφθηκε την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Υποναύαρχο Βασίλειο Θεολογίτη ΠΝ και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής.
Την Τετάρτη 6 Ιουλίου ο Αρχηγός Πολεμικού Ναυτικού της Ρουμανίας θα επισκεφθεί την Σχολή Ελέγχου Βλαβών του ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ όπου θα τον υποδεχθεί ο Διοικητής Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος ΠΝ και θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις τις Σχολής. Ακολούθως θα μεταβεί στο Αρχηγείο Στόλου όπου θα τον υποδεχθεί ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης ΠΝ, θα ενημερωθεί για τις δραστηριότητες του Αρχηγείου Στόλου και θα επισκεφθεί μονάδες του ΑΣ και τον προσομοιωτή Υποβρυχίων.
Την Πέμπτη 7 Ιουλίου ο Αρχηγός Πολεμικού Ναυτικού της Ρουμανίας θα επισκεφθεί το Ναύσταθμο Κρήτης και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ).

Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Latest posts