ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

HELLENIC

NAVY

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΝ στο Κατάρ για την 4η Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού DIMDEX

        Aπό το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από 25 έως 27 Μαρτίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, επισκέφθηκε το Κατάρ, όπου συμμετείχε στην 4η Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού (International Maritime Defence Exhibition & Conference – DIMDEX), καθώς και στο συνέδριο Αρχηγών Ναυτικών με θέμα τη στρατηγική σημασία της διαφύλαξης της παγκόσμιας οικονομίας. Στο περιθώριο της επισκέψεώς του, ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Εμιρικού Πολεμικού Ναυτικού του Κατάρ, Υποναύαρχο Mohammed Nasser Mubarak Al-Mohanadi, ενώ είχε την ευκαιρία για συζητήσεις  και ανταλλαγή απόψεων με ομολόγους του σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

       Επιπρόσθετα, ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Κατάρ, κ.κ. Μεταξά Ιωάννη, ενώ επισκέφθηκε και τη Φρεγάτα ΨΑΡΑ, που παρέμεινε στο λιμένα Ντόχα του Κατάρ από 24 έως 28 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο της εν λόγω Έκθεσης.

       Η Φρεγάτα ΨΑΡΑ, που συμμετέχει στην επιχείρηση «ΑΤΑΛΑΝΤΑ», πρωινές της 28ης Μαρτίου 2014, εκτέλεσε συνεκπαίδευση εν πλω με μονάδα του Ναυτικού του Κατάρ.

 

Αντιπλοίαρχος Δημήτριος Γούναρης ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Latest posts