ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με στιγμιότυπα από τον Αποδεξαμενισμό και τη Μεθόρμιση Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ»

Φωτογραφίες με στιγμιότυπα από τον αποδεξαμενισμό και τη μεθόρμιση του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στη μόνιμη θέση ελλιμενισμού του, στο Άλσος Ναυτικής Παράδοσης, στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Τροκαντερό, την Τέταρτη 26 Ιουλίου 2017. Ειδικότερα, έλαβαν χώρα τα κάτωθι:

–       Αποδεξαμενισμός από δεξαμενή στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

–       Συνοδεία και απόδοση τιμών από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, επιβαίνοντες σε σκάφος της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών (ΔΥΚ)

–       Συνοδεία και απόδοση τιμών από τον Αρχηγό Στόλου, Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, επιβαίνοντα επί της λέμβου του Αρχηγού Στόλου ΠΑΚ ΦΟΙΝΙΞ, κατά τη διέλευση του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

–       Συνοδεία και απόδοση τιμών από το Διοικητή Ναυστάθμου Σαλαμίνας Αρχιπλοίαρχο Γεώργιο Μπαμπλένη ΠΝ, επιβαίνοντα επί της λέμβου του Διοικητού ΝΣ.

–        Απόδοση τιμών από το σύνολο των Πολεμικών Πλοίων, εν όρμω Ναυστάθμου Σαλαμίνας, με τα πληρώματα παρατεταγμένα επί των καταστρωμάτων.

–       Συνοδεία και απόδοση τιμών από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού τύπου S70, Aegean Hawk.

–       Απόδοση τιμών από τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού επί του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ».

–       Τιμητική συνοδεία από σκάφη ιδιωτών και Ναυτικών Ομίλων.

–       Κατάπλους  στη μόνιμη θέση ελλιμενισμού του.

Latest posts