ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Ημερίδα με Θέματα Κοινωνικού/Ιατρικού Ενδιαφέροντος στη ΣΕΝΤ

 

    Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Σχολής Εξάσκησης Ναυτικής Τακτικής (ΣΕΝΤ) παρουσία του Αρχηγού Στόλου Αντιναύαρχου Ιωάννη Γ. Παυλόπουλου ΠΝ, ημερίδα κοινωνικού /ιατρικού ενδιαφέροντος.  

    Η ημερίδα ξεκίνησε με την διάλεξη του Τάσου Μαρκουίζου (Ιαβέρη) για τα  τροχαία ατυχήματα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρουσίαση αναφορικά με την πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων από τον Αντιπλοίαρχο (ΥΙ) Ι. Ντούρο ΠΝ και ολοκληρώθηκε με την διάλεξη περί ορθολογικής χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής και χρήση ουσιών από τους Αντιπλοίαρχο (ΥΙ) Θ. Σιαμάτρα ΠΝ και Υποσμηναγό (ΥΨ) Α. Βούζιου.  

   Στην εν λόγω ημερίδα παρέστη ο Διοικητής Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού (ΔΔΜΝ) Αντιναύαρχος (Μ) Ν. Καφέτσης ΠΝ, ο Υπαρχηγός Στόλου Υποναύαρχος Ε. Μικρός ΠΝ, ο Διοικητής Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΝΕ) Υποναύαρχος Π. Λυμπέρης ΠΝ, ο Γενικός Επιθεωρητής Ναυτικού Υποναύαρχος (Μ) Μ. Δερμεντζούδης ΠΝ, ο Διευθυντής Υγειονομικού Υποναύαρχος (ΥΙ) Α. Σπανός ΠΝ  καθώς και προσωπικό του ΠΝ που υπηρετεί στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

 

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων

Latest posts