ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Λειτουργία Υποδομών του Θέρετρου Αξιωματικών (ΘΑΝ) στην Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού

    Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι κατά το θέρος 2020 υφίσταται η δυνατότητα χρήσης υποδομών του ΘΑΝ της ΝΒΝΕ, από Παρασκευή19 Ιουνίου έως και Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2020.

        α. Επιτρέπεται η είσοδος, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Θέρετρου ως επισκέπτες σε Αξιωματικούς ΕΕ, ΕΑ και Πολιτικό Προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού εν υπηρεσία και Συνταξιούχοι, μετά των δικαιούμενων μελών τους από Σάββατο έως και Πέμπτη.

        β. Η είσοδος προσκεκλημένων δεν επιτρέπεται.

        γ. Σαββατοκύριακα αφίξεις μετά τις 12.00 θα γίνονται  μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Γραφείο Υποδοχής (τηλ. 22940-60110/ VPN-6947159189).

        δ. Για την αποφυγή συνωστισμού απαιτείται επίδειξη δελτίου εισόδου κατά την είσοδο  από τα ενήλικα μέλη των δικαιούχων.

        ε.  Στο πλαίσιο πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού  (Covid-19) θα διενεργείται έλεγχος (θερμομέτρηση) κατά την είσοδο στο ΘΑΝ.

         στ. Περιοριστικά μέτρα θα ισχύουν σε όλες τις εγκαταστάσεις/παροχές του ΘΑΝ καθ’ όλη την διάρκεια του θέρους.

           ζ. Ειδικά διαμορφωμένο ιατρείο αντιμετώπισης περιστατικού Covid-19  στελεχωμένο από κατάλληλο υγειονομικό προσωπικό θα λειτουργεί καθ όλη την παραθεριστική περίοδο     

    Επισημαίνεται η προσοχή των επισκεπτών για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας/κοινωνικής αποστασιοποίησης κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού.

 

 

Latest posts