ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΝ στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ συνοδευόμενος από μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, παρέστη σε εορταστική εκδήλωση, στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών (ΚΕΦΠ), στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Ο Αρχηγός ΓΕΝ αντάλλαξε ευχές και επικοινώνησε με το προσωπικό του ΚΕΦΠ, καθώς και με γονείς και τέκνα που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κέντρου.

Το ΚΕΦΠ λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2006, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά (ΝΝΠ), παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά των οικογενειών του Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το Κέντρο έχει στελεχωθεί από εξειδικευμένους Δασκάλους Ειδικής Σχολικής Αγωγής, Κλινικούς/ Σχολικούς Ψυχολόγους, Παθολόγους Λόγου (Λογοθεραπευτές), Εργοθεραπευτή και Κοινωνικό Λειτουργό, παρέχοντας θεραπευτικά προγράμματα και θεραπείες.

Από το 2013, αποφασίσθηκε η Διακλαδική στελέχωση του Κέντρου και έκτοτε στελεχώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό που προέρχεται από όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΞ, ΠΝ, ΠΑ) καθώς και του                       ΛΣ – ΕΛΑΚΤ.

 

Αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος ΠΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Latest posts