ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018

        

   Η συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018» αποτελεί σημαντικό παράγοντα προβολής του έργου και των υπηρεσιών που παρέχει αναδεικνύοντας έτσι τον πολυδιάστατο ρόλο του στο υγρό στοιχείο αναφορικά με την έρευνα, την εκπαίδευση, την ασφάλεια ναυσιπλοΐας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

   Στη φετινή έκθεση το Πολεμικό Ναυτικό συμμετέχει με τρείς του Υπηρεσίες. Την Υδρογραφική Υπηρεσία με ιστορία πέραν των 100 ετών και μία εκ των κορυφαίων παγκοσμίως, με παροχή υψηλών προδιαγραφών σε προϊόντα και υπηρεσίες. Τη Σχολή Ελικοπτέρων Ναυτικού με το Σχολείο Διαφυγής από Βυθιζόμενο Αεροσκάφος πιστοποιημένο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και έχοντας εκπαιδεύσει περί τα 6,000 άτομα προερχόμενα από Ένοπλες Δυνάμεις Ημεδαπής και Αλλοδαπής ομάδες Διάσωσης αλλά και Ιδιωτικές Εταιρείες. Η εκπαίδευση για αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων ανάγκης σε περιβάλλον πλοίου ολοκληρώνεται με την συμμετοχή της Σχολής Ελέγχου Βλαβών του Κέντρου Εκπαίδευσης ΠΑΛΑΣΚΑΣ με τεχνολογίες προσομοίωσης σε πυρκαγιά και διαρροή παρέχοντας πιστοποιημένη εκπαίδευση από τους LLOYDS.

    Για την καλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη ενημέρωση σας, σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε στα περίπτερα 1.228 για την Υδρογραφική Υπηρεσία και 2.352 για τη Σχόλη Ελικοπτέρων Ναυτικού και Σχόλη Ελέγχου Βλαβών του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος») από 4-8 Ιουνίου 2018.

 

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων

Latest posts