ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Συμμετοχή της Υδρογραφικής Υπηρεσίας στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022

    Για έκτη συνεχή φορά η Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού συμμετέχει στη Διεθνή Ναυτιλιακή  Έκθεση «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ» που θα λάβει χώρα από Δευτέρα 6 Ιουνίου έως Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»).

    Για περισσότερα από εκατό (100) χρόνια η Υδρογραφική Υπηρεσία έχει κατορθώσει μέσω του πολυδιάστατου ρόλου της  στους τομείς της θαλάσσιας έρευνας, της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας και της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων υπηρεσιών παγκοσμίως, παρέχοντας στους ναυτιλλόμενους προϊόντα και υπηρεσίες ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών που είναι αντάξια του μεγέθους και της ποιότητας της ελληνικής ναυτιλίας.

    Για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερο 1.228 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»).

    Για την  είσοδο στον εκθεσιακό χώρο σας απαιτείται  πρόσκληση/ κάρτα εισόδου  την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε και μέσω του ειδικού συνδέσμου (link) που υφίσταται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΥΥ.

Latest posts