ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Τελετή Απονομής πτυχίων 3ου κύκλου Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

Την Τρίτη 02 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) η απονομή πτυχίων στους αποφοιτήσαντες του 3ου κύκλου του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Διοίκηση στην Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία» (Marine Science & Technology Management).

Στην τελετή παρέστησαν, ο Διοικητής της ΣΝΔ Υποναύαρχος Φώτιος Μπότσας ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Δημήτριου-Ελευθέριου Κατάρα ΠΝ, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά (ΠΑΠΕΙ) κ. Μ. Σφακιανάκης, ο Κοσμήτορας της ΣΝΔ κ. Γεώργιος Γαλάνης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του ΠΑΠΕΙ κ. Ι Θεοτοκάς, μέλη Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού της ΣΝΔ, απόστρατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, μέλη της ευρύτερης Ακαδημαϊκής, Ναυτικής και Ναυτιλιακής κοινότητας, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς συγγενείς και φίλοι των αποφοιτησάντων.

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία», συνδιοργανώνεται από την ΣΝΔ και το ΠΑΠΕΙ. Ο σκοπός του εν λόγω προγράμματος είναι η προαγωγή της επιστήμης και της έρευνας στον τομέα της Ναυτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, καθώς και η προετοιμασία και εκπαίδευση εξειδικευμένων και ικανών επιστημόνων, ερευνητών και επαγγελματιών, για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας στο χώρο των ναυτικών και θαλασσίων δραστηριοτήτων. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από Εξωτερική Συμβουλευτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες του ακαδημαϊκού χώρου και του επιχειρηματικού κόσμου της Ναυτιλίας.

 

Πλοίαρχος Ευάγγελος Σιμαγιάς ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Latest posts