ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Τελετή Απονομής Βραβείων Διαγωνισμού Φωτογραφίας και Μελετών Περιοδικού Ναυτικής Επιθεώρησης

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος  Ευάγγελος  Αποστολάκης ΠΝ, απένειμε τα βραβεία του διαγωνισμού φωτογραφίας και μελετών του περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση», σε σχετική τελετή στο «Π.Ν.Μ. ΘΩΡΗΚΤΟ Γ. ΑΒΕΡΩΦ».

Τα βραβεία απονεμήθηκαν ως ακολούθως:

       α.     Το Α΄ Χρηματικό Βραβείο Μελετών στον Αντιπλοίαρχο Κλεάνθη Κυριακίδη ΠΝ  για τη μελέτη με θέμα: «Αληθινή Ηγεσία και η σχέση της με το μάνατζμεντ, την εξουσία, την διοίκηση και την ηθική».

      β.      Το Β΄ Χρηματικό Βραβείο Μελετών στον Αντιπλοίαρχο Δημήτριο Δαλακλή ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Γεωπολιτική της Ενέργειας. Η περίπτωση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

      γ.       Το Γ΄ Χρηματικό Βραβείο Μελετών στον Πλωτάρχη Λ.Σ. Αντώνιο Ραπατζίκο για τη μελέτη με θέμα: «Η διαμόρφωση του Ελλαδικού χώρου μέσα από το Ανατολικό Ζήτημα (από την αρχαιότητα έως σήμερα)».

      δ.      Ο Α΄ Έπαινος Μελέτης στον Πλωτάρχη Γεώργιο Χρυσοχού ΠΝ  για τη μελέτη με θέμα: «Προοπτικές οριοθέτησης της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) στο φως των πρόσφατων αποφάσεων των Διεθνών Δικαιοδοτικών Οργάνων».

      ε.       Ο Β΄ Έπαινος Μελέτης στον Ανθυποπλοίαρχο (Ν) ΛΣ Κωνσταντίνο Μαστοροδήμου για τη μελέτη με θέμα: «ο ναυτικός αποκλεισμός σε μη διεθνή ένοπλη σύρραξη».

      στ.     Το Α΄ Χρηματικό Βραβείο Φωτογραφίας στον Αρχικελευστή (ΝΟΣ) Ιωάννη Κατσαβό  για την φωτογραφία με θέμα: «Γλάρος αλιεύει στα ήρεμα νερά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου».

      ζ.       Το Β΄ Χρηματικό Βραβείο Φωτογραφίας στον Πλωτάρχη (Ε) Σπυρίδωνα Ζαχαριουδάκη ΠΝ  για τη φωτογραφία με θέμα: «Το λαμπρό φως του Φάρου – Κρανάη Γυθείου».

      η.      Το Γ΄ Χρηματικό Βραβείο Φωτογραφίας στην  Βιολόγο ΜΠΥ Β’ Βαθμού Μαριλένα Σταμούλη  για τη φωτογραφία με θέμα: «Αντικατοπτρισμός – Μηλίνα Πήλιο».

      θ.      Ο Α΄ Έπαινος Φωτογραφίας στην Πλωτάρχη (Ε) ε.α. Σοφία Μιχαηλίδου ΠΝ για τη φωτογραφία με θέμα: «Κατευθύνοντας την πορεία από το Φάρο ν. Πολυαίγου – Κυκλάδες».

      ι.        Ο Β΄ Έπαινος Φωτογραφίας στον κύριο Νικόλαο Διακίδη για τη φωτογραφία με θέμα: «Άποψη του λιμένος της Ύδρας με μικρό αλιευτικό σκάφος να διακρίνεται σε πρώτο πλάνο».

 

 

Αντιπλοίαρχος Δημήτριος Γούναρης ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Latest posts