ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Τελετή Απονομής Βραβείων Διαγωνισμού περιοδικού ‘’Ναυτική Επιθεώρηση’’ έτους 2018

        Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται  ότι την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού η τελετή απονομής  βραβείων του διαγωνισμού φωτογραφίας και μελετών του περιοδικού ‘’Ναυτική Επιθεώρηση’’ έτους 2018, παρουσία του Υπαρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Υποναυάρχου Γεωργίου Καμπουράκη ΠΝ.

        Οι νικητές που ανέδειξε ο φετινός διαγωνισμός ανά κατηγορία είναι:

Βραβεία Μελετών

  • Το  Α’ Βραβείο  στον Πλωτάρχη Εμμανουήλ Μουρτζάκη ΠΝ για την μελέτη με θέμα «Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Πολιτική Ηγεσία ».
  • Το Β΄ Βραβείο στον Πλωτάρχη (Ο) Παναγιώτη Μπλάνο ΠΝ για τη μελέτη με θέμα «Επιχειρησιακή Αποτελεσματικότητα των Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων στο ΠΝ».
  • Το Γ΄ Βραβείο στον Υποσμηναγό (ΤΤΗ) Αθανάσιο Λαμπρόπουλο για την μελέτη με θέμα «Ύδρα, Σπέτσες, Ψαρά, οι γεννήτορες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Κοινωνία, οργάνωση, οικονομία στους προεπαναστατικούς χρόνους και η προσχώρησή τους στον αγώνα του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821».

Βραβεία Φωτογραφίας

  • Το Α΄ Βραβείο  στον Σημαιοφόρο (ΥΝ) Αθανάσιο Μαράντη ΠΝ, για την φωτογραφία με θέμα: «Φυσικό Λιμάνι Καστελόριζου».
  • Το Β΄ Βραβείο στον Ανθυποπλοίαρχο (Ε) Αναστάσιο Λυμπερόπουλο ΠΝ, για την φωτογραφία με θέμα: «Η Φρεγάτα «ΣΑΛΑΜΙΣ» τύπου ΜΕΚΟ 200         ΗΝ, διασταυρώνεται με τη Τριήρη «ΟΛΥΜΠΙΑΣ», κατά την διάρκεια επιθεώρησης του στόλου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Ιούνιος 2018»
  • Το Γ΄ Βραβείο στον Ανθυπασπιστή (ΝΟΣ) Ιωάννη Κατσαβό για την φωτογραφία με θέμα: «Τα αποδημείν εί αρίστη παιδεία».


 

 Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων

΄Εκθεση Εικόνων

 

Latest posts