ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Τελετή Απονομής Βραβείων Διαγωνισμού περιοδικού Ναυτικής Επιθεώρησης έτους 2017

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται  ότι την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, ο Γενικός Επιθεωρητής Πολεμικού Ναυτικού (ΓΕΠΝ) Υποναύαρχος (Μ) Γεώργιος Μπαμπλένης ΠΝ παρέστη στην τελετή απονομής  βραβείων του διαγωνισμού φωτογραφίας και μελετών του περιοδικού Ναυτική Επιθεώρηση έτους 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού.

Οι νικητές που ανέδειξε ο φετινός διαγωνισμός ανά κατηγορία είναι:

ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ

  • Το Α΄ Χρηματικό Βραβείο στη μελέτη με θέμα: «Η μεταστροφή της εθνικής στρατηγικής των Η.Π.Α, η περίπτωση της Νοτιοανατολικής Μεσογείου» του Υποπλοιάρχου Αθανάσιου Ρέτζιου ΠΝ.

 

  • Το Β΄ Χρηματικό Βραβείο στη μελέτη με θέμα: «Η καταπολέμηση της πειρατείας στην Σομαλία, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της ΕΕ και ο ρόλος της Ελλάδας» του Αντισμήναρχου (Ι) Αλέξανδρου Χαλκόπουλου.

 

  • Το Γ΄ Χρηματικό Βραβείο στη µελέτη µε θέµα: «Η Ναυµαχία της Γιουτλάνδης» Το λυκόφως της Pax Britannica, του Ιστορικού-Συγγραφέα Αλέξανδρου Λ. Παπαγεωργίου.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

  • Το Α΄ Χρηµατικό Βραβείο στη φωτογραφία  µε θέµα: Επιστροφή του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» στη Θεσσαλονίκη 72 χρόνια µετά, της Υποπλοιάρχου (Ε) Στέλλα Φοίφα ΠΝ.

 

  • Το Β΄ Χρηματικό Βραβείο στην φωτογραφία µε θέµα: Κλειστός σχηματισμός 2 αεροσκαφών ανθυποβρυχιακού πολέµου, τύπου P-3B ORION, στη θαλάσσια περιοχή του Αργοσαρωνικού, ελάχιστα λεπτά πριν την διέλευση τους άνωθεν της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 2004 του Σµήναρχου (Ι) Αθανάσιου Μπινιάρη.

 

  • Το Γ΄ Χρηµατικό Βραβείο στην φωτογραφία µε θέµα: ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ», στη Σύρο τον Φεβρουάριο του 2017 της Σµηνία (Μετεωρολόγου), Γεωργίας Ιορδανοπούλου.

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων

Latest posts