ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Τελετή Ορκωμοσίας Νέων Σημαιοφόρων ΠΝ Τάξεως 2019

 

        Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων η τελετή ορκωμοσίας των νέων Σημαιοφόρων ΠΝ τάξεως 2019. Τα ξίφη στους νέους Σημαιοφόρους επέδωσε η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

        Ορκίστηκαν συνολικά σαράντα πέντε (45) Σημαιοφόροι (27 μάχιμοι και 18 μηχανικοί) εκ των οποίων εννέα (9) Σημαιοφόροι από την Κύπρο, δύο (2) από το Μαυροβούνιο και τρείς (3) από τη Ιορδανία.

        Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, Πρέσβεις, μέλη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης/ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Θρησκευτικών αρχών, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) ή εκπρόσωποί τους, ο Διοικητής Ναυτικού Κύπρου Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους ΠΝ, Επίτιμοι Αρχηγοί, τα μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, Ανώτατοι Αξιωματικοί, αντιπροσωπείες των ΕΔ και ΣΑ, εν αποστρατεία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Σημαιοφόρων.

 

Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

‘Εκθεση Εικόνων

Latest posts