ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Βραβεία Διαγωνισμού Ναυτικής Επιθεώρησης Έτους 2014


     Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί επί του «Π.Ν.Μ. ΘΩΡΗΚΤΟ Γ. ΑΒΕΡΩΦ», η απονομή Βραβείων του Διαγωνισμού Μελετών και Φωτογραφίας του Περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση», παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Γεωργίου Γιακουμάκη ΠΝ.

 

Βραβεία Μελετών

Το Α΄ Βραβείο στον Συνταγματάρχη Γεώργιο Σκαλτσογιάννη για τη μελέτη με θέμα: «Ναβαρίνο 1827. Η μεγαλύτερη Ναυμαχία του τέλους της εποχής των Ιστιοφόρων».

Το Β΄ Βραβείο στον Δρ. Ηλία Ηλιόπουλο για τη μελέτη με θέμα: «Ιστορία και Γεωπολιτική του Ανατολικού Ζητήματος τον 19ο Αιώνα».

Το Γ΄ Βραβείο στον Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Παπαγεωργίου ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Βιώσιμη διαχείριση αποβλήτων ως πόρος υλικών και ενέργειας».

Τον Α΄ Έπαινο Μελέτης στoν Πλωτάρχη Δημήτριο Διαμαντάκη ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Η υψηλή στρατηγική περί ισχύος των κρατών μέσα στο διεθνές σύστημα. Συγκριτική χρήση σκληρής και ήπιας ισχύος στις διεθνείς σχέσεις».

Τον Β΄ Έπαινο Μελέτης στον Αντιπλοίαρχο Ιωάννη Τζάνο ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Η διαδικασία Αλλαγής της Στρατηγικής και των Αποστολών του ΝΑΤΟ μέσω της NRF».


Βραβεία Φωτογραφίας

Το Α΄ Βραβείο στον Υποπλοίαρχο (Ε) Αθανάσιο Νικολάου ΠΝ για την φωτογραφία με θέμα: «Λίγο πριν το άναμμα του φάρου – Ακρωτήριο Γουρούνι Σκοπέλου».

Το Β΄ Βραβείο στον Αρχικελευστή (Τ/ΕΛΣ) Όθωνα Μάλλιαρη για τη φωτογραφία με θέμα: «Ο Προβλήτας».

Το Γ΄ Βραβείο στον κύριο Γεώργιο Μπαλαδάκη για τη φωτογραφία με θέμα: «Λίμνη Καστοριάς».

Τον Α΄ Έπαινο Φωτογραφίας στον Πλωτάρχη Δημήτριο Παπαγρηγοράκη ΠΝ για τη φωτογραφία με θέμα: «Το Υ/Β ΠΟΣΕΙΔΩΝ S-116 κατά την συμμετοχή του στην άσκηση NOBLE MARINER 2014».

Τον Β΄ Έπαινο Φωτογραφίας στον κύριο Ευστάθιο Γενιτσαρίδη για τη φωτογραφία με θέμα: «Δύσκολο το ψάρεμα».

 

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων
 

Latest posts