ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Βραβεία Διαγωνισμού Ναυτικής Επιθεώρησης

Βραβεία Διαγωνισμού Ναυτικής Επιθεώρησης

       Ακολουθώντας μία παράδοση τριάντα ετών, θα πραγματοποιηθεί και εφέτος η απονομή Βραβείων του Διαγωνισμού Μελετών και Φωτογραφίας του Περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση», ενός περιοδικού βραβευμένου από την Ακαδημία Αθηνών, στο οποίο δημοσιεύονται άρθρα και φωτογραφίες στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού και διακεκριμένων προσωπικοτήτων της ακαδημαϊκής  και καλλιτεχνικής κοινότητας.
Η βράβευση θα τελεστεί στο «Π.Ν.Μ. ΘΩΡΗΚΤΟ Γ. ΑΒΕΡΩΦ», παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ε. Αποστολάκη ΠΝ και περιλαμβάνει τους ακόλουθους διαγωνισθέντες:

Βραβεία Μελετών

Το Α΄ Χρηματικό Βραβείο απονέμεται στον Αντιπλοίαρχο Κλεάνθη Κυριακίδη ΠΝ  για τη μελέτη με θέμα: «Αληθινή Ηγεσία και η σχέση της με το μάνατζμεντ, την εξουσία, την διοίκηση και την ηθική».

Το Β΄ Χρηματικό Βραβείο απονέμεται στον Αντιπλοίαρχο Δημήτριο Δαλακλή ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Γεωπολιτική της Ενέργειας. Η περίπτωση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

Το Γ΄ Χρηματικό Βραβείο απονέμεται στον Πλωτάρχη Λ.Σ. Αντώνιο Ραπατζίκο για τη μελέτη με θέμα: «Η διαμόρφωση του Ελλαδικού χώρου μέσα από το Ανατολικό Ζήτημα (από την αρχαιότητα έως σήμερα)».

Ο Α΄ Έπαινος Μελέτης απονέμεται στον Πλωτάρχη Γεώργιο Χρυσοχού ΠΝ  για τη μελέτη με θέμα: «Προοπτικές οριοθέτησης της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) στο φως των πρόσφατων αποφάσεων των Διεθνών Δικαιοδοτικών Οργάνων».

Ο Β΄ Έπαινος Μελέτης απονέμεται στον Ανθυποπλοίαρχο (Ν) ΛΣ Κωνσταντίνο Μαστοροδήμου για τη μελέτη με θέμα: «ο ναυτικός αποκλεισμός σε μη διεθνή ένοπλη σύρραξη».

Βραβεία Φωτογραφίας

Το Α΄ Χρηματικό Βραβείο απονέμεται στον Αρχικελευστή (ΝΟΣ) Ιωάννη Κατσαβό  για την φωτογραφία με θέμα: «Γλάρος αλιεύει στα ήρεμα νερά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου».

Το Β΄ Χρηματικό Βραβείο απονέμεται στον Πλωτάρχη (Ε) Σπυρίδωνα Ζαχαριουδάκη ΠΝ  για τη φωτογραφία με θέμα: «Το λαμπρό φως του Φάρου – Κρανάη Γυθείου».

Το Γ΄ Χρηματικό Βραβείο απονέμεται στην  Βιολόγο ΜΠΥ Β’ Βαθμού Μαριλένα Σταμούλη  για τη φωτογραφία με θέμα: «Αντικατοπτρισμός – Μηλίνα Πήλιο».

Ο Α΄ Έπαινος Φωτογραφίας απονέμεται στην Πλωτάρχη (Ε) ε.α. Σοφία Μιχαηλίδου ΠΝ για τη φωτογραφία με θέμα: «Κατευθύνοντας την πορεία από το Φάρο ν. Πολυαίγου – Κυκλάδες».

Ο Β΄ Έπαινος Φωτογραφίας απονέμεται στον κύριο Νικόλαο Διακίδη για τη φωτογραφία με θέμα: «Άποψη του λιμένος της Ύδρας με μικρό αλιευτικό σκάφος να διακρίνεται σε πρώτο πλάνο».

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι με την παρουσία τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία του Διαγωνισμού.

 

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων

Latest posts