ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Εορταστική Εκδήλωση του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών

        Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση, του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών (ΚΕΦΠ), στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

        Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, καθώς και μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, όπου αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό του ΚΕΦΠ, καθώς και με γονείς και τέκνα που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κέντρου.

        Το ΚΕΦΠ λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2006, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά (ΝΝΠ), παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά των οικογενειών του Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

        Το Κέντρο στελεχώνεται Διακλαδικά από εξειδικευμένους Δασκάλους Ειδικής Σχολικής Αγωγής, Κλινικούς/ Σχολικούς Ψυχολόγους, Παθολόγους Λόγου (Λογοθεραπευτές), Εργοθεραπευτή και Κοινωνικό Λειτουργό, παρέχοντας θεραπευτικά προγράμματα και θεραπείες.

 

Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

 

Για να κατεβάσετε τις φωτογραφίες από τα βραβεία, πατήστε εδώ.

Latest posts