ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Πρόσκληση Στρατευσίμων Γ΄ΕΣΣΟ 2020 – Τροποποίηση

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ Γ.Γ.Π.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ COVID-19

 

«Αγαπητέ στρατεύσιμε,

Στο πλαίσιο πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της νόσου covid-19, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θέλει πριν την κατάταξή σου να σου επιστήσει την προσοχή για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας, την αποφυγή επαφής με άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αλλά κυρίως την αποφυγή συμμετοχής σε εκδηλώσεις συνωστισμού και συγχρωτισμού τις τελευταίες ημέρες πριν την κατάταξη. Αν πριν την ημερομηνία κατάταξής σου παρουσιάσεις συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή, επικοινώνησε αμέσως με το γιατρό σου ή τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 2105212054. Στην περίπτωση που νοσεί άτομο του στενού οικογενειακού σου κύκλου, ενημέρωσε εγκαίρως την υγειονομική υπηρεσία της μονάδας κατάταξής σου. Ενημερώσου για τις οδηγίες προστασίας στο site της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας:

www.civilprotection.gr/el/koronoios-covid-19-hrisimes-odigies

Καλή Θητεία!».

 


 

  1.         Από το Γενικό Επιτελείου Ναυτικού ανακοινώνεται ότι με σχετική απόφαση κ. Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, τροποποιήθηκε η εγκύκλιος διαταγή πρόσκλησης των στρατευσίμων και ανυποτάκτων της 2020 Γ΄/ ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού, ώστε οι καλούμενοι για κατάταξη να παρουσιαστούν στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος (ΝΒ ΚΑΝ) στο Σκαραμαγκά Αττικής, αντί του Κέντρου Εκπαίδευσης Πόρος (ΚΕ ΠΟΡΟΣ), κατά τις ορισθείσες ημερομηνίες (21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2020).
  2.         Τα Σημειώματα Κατατάξεως, που έχουν ήδη εκδοθεί και επιδοθεί στους ενδιαφερόμενους, θεωρούνται ισχύοντα και το επ΄ αυτών αναγραφόμενο Κέντρο Κατάταξης (ΚΕ ΠΟΡΟΣ) αντικαθίσταται αυτοδικαίως από τη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος (Σκαραμαγκάς Αττικής) χωρίς να απαιτείται η αλλαγή τους από στρατιωτική αρχή.
  3.         Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, στο συνημμένο αρχείο καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://www.stratologia.gr/.

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΥΕΘΑ_2020_Γ΄_ΕΣΣΟ_ΠΝ _ΨΟΩΧ6-ΗΨΞ.pdf

Latest posts