ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΝ με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Group

Tην Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, συναντήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Εταιρειών της Attica Group κ. Κυριάκο Μάγειρα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Δίκαιο και τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Διονύσιο Θεοδωράτο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας που περιλαμβάνουν:

α. Την εκπαίδευση των πληρωμάτων των πλοίων της Attica Group στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ελέγχου Βλαβών του Πολεμικού Ναυτικού και συγκεκριμένα στους Προσομοιωτές Πυρκαγιάς και Διαρροής.

β. Την προοπτική εκπαίδευσης προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού στους Προσομοιωτές Ναυτιλίας της Attica Group.

Ο Όμιλος Εταιρειών της Attica Group, στο πλαίσιο της ως άνω συνεργασίας του με το Πολεμικό Ναυτικό, προσφέρει από τούδε, σημαντική έκπτωση για τις μετακινήσεις του στρατιωτικού προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού και των οικογενειών τους με τα πλοία του Ομίλου. Η εν λόγω προσφορά περιλαμβάνει:

  • 30% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός lux καμπινών).
  • 30% έκπτωση σε Ι.Χ. οχήματα και μοτοσυκλέτες.

Η έκπτωση παρέχεται σε όλα τα μόνιμα στρατιωτικά στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και τις οικογένειες αυτών (σύζυγος και παιδιά), εφόσον ταξιδεύουν μαζί με την επίδειξης της στρατιωτικής τους ταυτότητας.

Η ανωτέρω έκπτωση ισχύει για όλα τα συμβατικά και τα ταχύπλοα πλοία των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου, Super Fast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Sea Ways και Anek, καθώς και σε όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί ο όμιλος στην Ελλάδα (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Β. Αιγαίο, Σαρωνικός και Κρήτη) και στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας.

 

Πλοίαρχος Ευάγγελος Σιμαγιάς ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

 

Latest posts