ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΠΝ και Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας & Παράδοσης

Την Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ και του Ιδρυτή του Ομίλου Εταιρειών Τσάκος και του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, Καπετάν Παναγιώτη N.  Τσάκου, υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και του Ιδρύματος, από τον Πρόεδρο του Διοικητικού του Συμβουλίου κ. Ευθύμιο Η. Μητρόπουλο και τον Διευθυντή Β’ Κλάδου του ΓΕΝ Αρχιπλοίαρχο  Χαράλαμπο Πεγκλίδη ΠΝ.

Το εν λόγω μνημόνιο έχει ως στόχο τις από κοινού δράσεις στους τομείς της ναυτικής εκπαίδευσης, ασφάλειας στη θάλασσα και έρευνας σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Τα πεδία συνεργασίας, μεταξύ άλλων, εστιάζονται στην ανταλλαγή και πρόσβαση σε ποιοτικές εκπαιδευτικές υποδομές και υλικό, στην προαγωγή της διδασκαλίας και την αξιοποίηση εφαρμοσμένων τεχνολογιών.

Latest posts