ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Εκδήλωση Συμπλήρωσης 40 Ετών από την Αποφοίτησή της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς της ΣΜΥΝ

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, παρέστη στην εκδήλωση επετείου συμπλήρωσης 40 ετών από την αποφοίτησή της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΣΜΥΝ, στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

Στην εκδήλωση, παρέστησαν ο Διοικητής Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΝΕ) Υποναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ο Διοικητής ΣΜΥΝ Πλοίαρχος Αντώνιος Ασβεστάς ΠΝ, Διοικητές και Κλαδάρχες συγκροτήματος ΔΝΕ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΑΣΜΥΝ) Υποπλοίαρχος (Ε) ε.α. Παύλος Σοφικίτης ΠΝ καθώς και μέλη του, μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ), Διατελέσαντες Διοικητές ΣΜΥΝ, καθώς και αντιπροσωπεία προσωπικού και μαθητών της ΣΜΥΝ.

Κατά την εν λόγω εκδήλωση, απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα και έπαινοι από τον Διοικητή ΣΜΥΝ και τον Πρόεδρο της ΣΑΣΜΥΝ αντίστοιχα, στους πρωτεύσαντες εκάστης Εκπαιδευτικής Σειράς από το έτος 1982 έως και το έτος 2022.

Latest posts