ΠΟΛΕΜΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ

NAYTIKO

Μνημόνιο Συνεργασίας Μεταξύ ΓΕΕΘΑ και Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Για να ενημερωθείτε για τις ευκαιρίες επιμόρφωσης που παρέχονται σε οπλίτες και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, πατήστε εδώ.

Επίσκεψη του Επιχειρησιακού Διοικητή της European Union Naval Force Mediterranean Operation IRINI

Για να δείτε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ πατήστε εδώ.

Διεξαγωγή 54ου Παγκόσμιου Στρατιωτικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας CISM στην Ελλάδα

Για να δείτε την ανακοίνωση του  ΓΕΕΘΑ  πατήστε εδώ.

«Υγειονομική Μέριμνα για Όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις» στη Νίσυρο, στην Τήλο, στην Χάλκη, στην Θύμαινα και στους Φούρνους

Για να δείτε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ πατήστε εδώ.

Προσφορά της Εταιρείας «ΑΛΚΥΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Ε.Ε»

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τις ευχαριστίες του προς  την εταιρεία «ΑΛΚΥΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Ε.Ε», για την ευγενική χορηγία της σε ναυτιλιακά χρώματα επ΄ ωφελεία του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Θωρηκτό Γεώργιος ΑΒΕΡΩΦ.

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΝ στην Ημερίδα Ρευματολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας της Ρευματολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) με θέμα «Όταν η Ανοσολογία συναντά την Εσωτερική Παθολογία» στο Πολεμικό Μουσείο.

Στην Ημερίδα παρευρέθησαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ) Υποναύαρχος (ΥΙ) Αντώνιος Παπαγεωργίου ΠΝ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΥΓ) Υποστράτηγος (ΥΙ) Δημήτριος Κασίμος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχος ΛΣ Γεώργιος Κωνσταντέλλος, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΝ (ΓΕΝ/ΔΥΓ) Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ) Σταύρος Γιαννικάκης ΠΝ και ο Διοικητής του ΝΝΑ Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ) Σωτήριος Μωραΐτης ΠΝ. Επιπλέον, συμμετείχαν έγκριτοι ακαδημαϊκοί ιατροί-ερευνητές και κλινικοί ιατροί, οι οποίοι ανέπτυξαν θέματα σχετικά με τα αντικείμενα της ημερίδας.

Πλοίαρχος Ευάγγελος Σιμαγιάς ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

 

Προσφορά της Εταιρείας «AHEPA HELLAS HJ-04»

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Εταιρεία «AHEPA HELLAS HJ-04.» για την ευγενική χορηγία κάβων πρόσδεσης επ΄ωφελεία Πολεμικών Πλοίων Στόλου.

Προσφορά της Εταιρείας «SEABRIGHT Α.Ε.»

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Εταιρεία «SEABRIGHT Α.Ε.» για την ευγενική χορηγία ηλεκτρολογικού υλικού επ΄ωφελεία της Φ/Γ ΣΠΕΤΣΑΙ.